Přijďte se podívat na jarmark v Podsedicích dne 9. 4. 2011 od 14 hodin. O týden pozdějí nás najdete na jarmarku v Třebenicích. Můžete si tak zakoupit všechny krásné výrobky, co vyrábějí děti v dílničkách.

Všichni jste srdečně zváni !!!!
Jarmark

Podsedice 9. 4. 2011
jarmark

Podsedice 9. 4. 2011 dílničky
Velikonoční dílničky pro Základní školu Třebenice

Dobrovolníci našeho sdružení právě připravují polotovary pro výrobu drobných předmětů s jarní a zejména velikonoční tematikou. V případě, že budete chtít pomoci, můžete přijít do sídla sdružení (Podsedice 155)
2. 4. od 14 hodin, budeme odlévat sádrová zvířátka, která si pak děti ve škole budou moci vybarvit a vytvořit tak zápichy do truhlíků. Občerstvení zajištěno
Duben - měsíc bezpečnosti

Ve spolupráci s Městskou policií Třebenice připravujeme dopravní soutěž a besedu na téma osobní bezpečnost pro Základní školu Třebenice a Základní školu Podsedice. Termín bude ještě upřesněn - pravděpodobně na konci dubna.
Ochrana spotřebitele

Přednášku zaměřenou na spotřebitelská práva uspořádáme v měsíci květnu ve spolupráci se Spotřebitelským informačním centrem SOS Děčín. Stejně jako všechny ostatní akce, bude i tato beseda zcela zdarma. Zveme především všechny seniory, aby věděli, jak se bránit nátlaku obchodníků na reklamních akcích. Termín je předběžně stanoven na 26. 5. 2011 v prostorách za obchodem v Podsedicích nebo v prostorách Základní školy Podsedice, bude ještě upřesněno.