Provozní doba knihovny od 1. 1. 2012 je opět každou lichou středu 18,00 - 19,00 hodin. Na základě telefonické dohody je možné i mimo provozní dobu, zároveň nabízíme donášku knih až do domu pro zdravotně handicapované. Domluvit se můžete na čísle 721265901.
Seznam knih, které jsou připraveny k zapůjčení najdete v příloze. V nejbližší době bude opět aktualizován.
knihovna

ještě před nastěhováním knih
Výzdoba

svoji stopu zde zanechaly i místní děti
První "velký" malý čtenář
exkurze

do knihovny zavítali i žáci ze Základní školy v Podsedicích
Knihovnice

pracovní list   25.09kB
pro školní návštěvníky naší knihovny
Od 1. 4. 2011 nabízíme službu pojízdné knihovny pro všechny občany, kteří mají buď z důvodu špatné dostupnosti, nebo ze zdravotních důvodů se do naší knihovny dostat. Knihy si můžete vybrat ze seznamu, nebo se telefonicky domluvit přímo s knihovnicí. Termín dodání knih je vždy na základě individuální dohody. Tato služba je zdarma.

Kontakt na knihovnici: 721265901
Hrajeme Bingo

Děti, přijďte si do knihovny zahrát bingo. Pro 3 vítěze jsou připraveny sladké odměny. Hraje se vždy po kroužku šikovných rukou.
Nejmenší čtenář

Lucinka Rosembaumová patří mezi nejmenší čtenáře, nejen ona, ale všechny děti, které budou v březnu 2012 navštěvovat knihovnu déle než 6 měsíců, budou pasovány na čtenáře.