STRUKTUROVANÉ ÚKOLY

V této sekci si můžete vybrat a zapůjčit strukturované úkoly. Jsou vhodné pro autisty, mentálně postižené, nebo jako součást předškolní výuky. Úkoly zapůjčujeme zdarma, vybíráme vratnou zálohu, ze které bude odečteno poštovné a 5,- manipulační poplatek (obálky apod.). Zbytek zálohy je vrácen na Váš účet po doručení kompletních úkolů zpět. Drobné poškození není penalizováno, rozsáhlejší poškození je řešeno individuálně. Záloha na 1 úkol 100,- Kč, na sadu úkolů 200,- Kč, při objednávce více sad nebo úkolů bude záloha stanovena individuálně. Zásilky jsou zasílány doporučeně, nebo jako pojištěný balíček. Poštovné, které Vám bude ze zálohy odečteno, se tak bude pohybovat od 30,- Kč do 70,- Kč. Nežádejte od nás, abychom odeslali zásilku obyčejně, v případě ztráty českou poštou by Vaše záloha propadla. Zároveň ani Vy nevracejte úkoly obyčejně, ale jako doporučený dopis nebo pojištěný balíček. Standardní doba zapůjčení je 5 týdnů, v případě potřeby delší doby je vždy možné toto domluvit individuálně. Současná nabídka je značně omezena, ale budeme je v budoucnu pravidelně rozšiřovat.

Kartičky jsou přichyceny suchým zipem, formát všech úloh je velikost A4. Zásilky odesíláme v eurodeskách a obálce. Zpravidla je možné dodat další kartičky ke každé úloze, aby byla složitější.

Výše zálohy neodráží skutečnou hodnotu úkolů, náklady na jejich výrobu jsou daleko vyšší, proto prosím úkoly skutečně vracejte, ať mohou sloužit dalším dětem. V případě potřeby konkrétního úkolu, pište, pokusíme se ho obratem zařadit do nabídky.

Děkujeme a přejeme hodně sil při práci s Vašimi dětmi.
Barvy 1

malá sada na procvičení barev
Tvary 1

Výřezy 1

Sada obrázku s výřezem
Dopravní značky

přiřazování stejných obrázků, chcete-li náročnější úkol, dodám i s dalšími lichými značkami navíc, dítě musí rozlišit mezi stejnými tvary a barvami, ale různým obrázkem
Obrázky

párování shodných obrázků, dítě hledá dva stejné obrázky a ty pak tvoří dvojici, možno dodat s dalšími lichými kartičkami navíc, aby byl úkol těžší
Počítání 1 - 10

Lehčí varianta, ve výrobě je i těžší, dle čísla se přilepují obrázky, na poslední kartě jsou obrázky s náhradními symboly, je tak možné i symboly u čísel měnit, aby to nebylo až tak stereotypní.
Rozvrh

Tento rozvrh je pouze ukázkový, v případě zájmu lze po domluvě vytvořit rozvrh na míru Vám a Vašemu dítěti, zhotovíme obrázky i podložku
abeceda

maxi puzle pro nácvik písmen